Lajien uutiset

April 2015
M T W T F S S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Olympiakamppailu.fi

Toteutus:
Pro Dobok Finland

Sisältö:
© lajiliitot

Paini: Petra Ollille jälleen juniorien MM-pronssia

Petra_020512Petra Olli jatkoi jälleen juniorien arvokisamenestysputkeaan voittamalla juniorien MM-pronssia Sofiassa, Bulgariassa. Sarjassa 59 kg painiva Olli voitti juniorien MM-pronssia myös viime vuonna ja voitti aiemmin tänä kesänä myös jo kolmannen juniorien EM-kultamitalinsa. 19-vuotiaana Olli pääsee juniorien sarjaan vielä ensi vuonna ja pääsee siis vielä kerran hakemaan puuttuvaa juniorien MM-kultaa palkintokaappiinsa. Yhteensä Olli on urallaan saavuttanut jo yhdeksän juniorien (20-vuotiaat) ja kadettien (17-vuotiaiden) arvokisamitalia.

Sofiassa hän voitti ensimmäisessä ottelussaan italialaisen vastustajansa ja sai toisella kierroksella vastaansa naispainin supervalta Japanin edustajan, jonka kuitenkin hoiteli rutiinilla. Seuraavassa ottelussa Olli voitti yhdysvaltalaisen vastustajan ja selviytyi semifinaaliin, mutta loukkasi siinä ottelussa hieman solisluutaan. Muutaman tunnin tauon aikana Olli kuitenkin toipui vielä matolle, mutta mongolialainen vastustaja osoittautui vielä tällä kertaa paremmaksi.

Pronssiottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen Petran selkävoittoon, vaikka valmentaja Ahto Raskan mukaan semifinaalitappio ja muiden otteluiden aikana tulleet kolhut vaikuttivat suuresti keskittymiseen ja otteluun valmistautumiseen.

Ottelutulokset:
59 kg: tasauskierros Petra Olli – Carola Rainero ITA 8-0
Olli – Nachi Masuda JPN 7-3
Olli – Jenna Burkert USA selkävoitto (6-0)
Semifinaali: Tserenchimed Sukhee MGL – Olli 6-3
Pronssiottelu: Olli – Krystsina Tsan BLR selkävoitto 10-3

Comments are closed.